• ECOLORGY

  A new experience of luxury hair color

  Ecolorgy is geïnspireerd op ecologie: de wetenschappelijke studie van de relaties van levende organismen met respect tot elkaar in hun kleurrijke en natuurlijke omgeving. Samen met een groep internationale professionals – een innovatief R & D met meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling van kleurproducten – is Oolaboo erin geslaagd om pure truffelolie stabiel te krijgen in zowel een permanente als semipermanente haarkleuring.

  Alle producten >
 • MOISTY SEAWEED

  For dry and unruly hair

  Zeewier is een luxueus, krachtig natuurproduct dat uitermate geschikt is voor de behandeling van (zeer) droog haar. De speciale oliën brengen de vochtbalans van het haar op peil en kalmeren tegelijkertijd de geïrriteerde hoofdhuid. De moisty seaweed producten hydrateren het haar intens en geven direct resultaat.
  Alle producten >
 • BOUNCY BAMBOO

  Maximum repair

  Bamboe staat bekend om haar verzachtende en herstellende vermogen en is daarom zeer geschikt voor het voeden van beschadigd haar. De bouncy bamboo collectie bestaat uit verschillende verzorgende en herstellende producten met bamboe-extract.

  Alle producten >
 • SMOOTHLY CAVIAR

  Bye bye frizz

  De smoothly caviar producten geven het haar een weldadig gevoel van luxe en zijn vooral geschikt voor eigenwijs, pluizend haar. De producten maken het haar soepel, geven het een weergaloze glans en voorkomen klitten.

  Alle producten >
 • BLUSHY TRUFFLE

  Beauty is ageless

  De blushy truffle productlijn is speciaal geschikt voor (gekleurd) haar met een verminderde vitaliteit en glans. De verzorgingsproducten maken het haar gezond en houden het in goede conditie.


  Alle producten >
 • MIGHTY RICE

  Mighty volume and protection

  Voor de mighty rice collectie is een serie producten ontwikkeld die zeer werkzaam is voor dun en futloos haar dat een volumeboost kan gebruiken. De producten maken het haar direct zichtbaar steviger en voller zonder het te verzwaren.

  Alle producten >
 • SUPER FOODIES

  We zijn er in onze laboratoria in geslaagd de bijzondere werkzame stoffen van super foods te verwerken in onze verzorgende haar- en huidproducten. Al onze Super Foodies verzorgingsproducten bestaan uit een enorme hoeveelheid natuurlijke voedingsstoffen voor huid, haar en innerlijke gezondheid. Aan de basis van elk product ligt Matcha: de oudste en meest zeldzame theesoort van Japan. Deze nieuwe collectie dankt haar naam aan haar oorsprong en heet Super Foodies.

  Alle producten >