Ga naar de inhoud

Over mij

Over Corneli Coiffure

Sinds 1999 een begrip in Soest & omstreken

Al meer dan twintig jaar is kapperszaak Corneli Coiffure een begrip in Soest. Eigenaresse Wendy Nijhuis begon ooit klein voor zichzelf. In al die tijd bouwde ze een klantenbestand op van klanten die als onbekenden kwamen, maar als vrienden bleven. Waarom zij altijd bij Wendy aan de Van Weedestraat in het hartje van Soest terugkomen? Kwaliteit, rust en aandacht zijn de kernwaardes waarmee Wendy haar klanten behandelt. Geen wens of idee is te gek bij Corneli Coiffure. Je kunt namelijk altijd bouwen op het eerlijke, creatieve advies van Wendy. Neem plaats in één van de comfortabele kappersstoelen en laat alles van u afglijden.

Wendy kijkt, voelt en luistert. Zij begrijpt je haar en biedt maatwerk. Met biologische producten en in een prettige sfeer. Hier voel ik me al 20 jaar welkom. Ik denk wel eens dat zij, alleen door aan het haar te voelen, feilloos weet welke klant er in de kappersstoel zit.” – Karin

 

Enkel natuurlijke producten

Naast de kundigheid van Wendy zelf, gebruiken we bij Corneli Coiffure enkel hoogwaardige en natuurlijke producten van Davines en OOLABOO. Alleen zo komt het beste resultaat tot stand. “Niet alleen mooi voor het haar maar ook voor het milieu.”

 

De kernwaarden van Corneli Coiffure?

-Kwaliteit staat bovenaan elke kappersbeurt

– In alle rust behandelen wij elke klant

-We knippen nooit ‘even’ snel een nieuwe coupe, alles gebeurt met aandacht

– Vakkundigheid, creativiteit en vriendelijkheid

 

Ik geef graag advies maar luister ook naar jouw persoonlijke wensen” – Wendy

 

Onze deskundigheid

Ik streef constant naar rust, kwaliteit en persoonlijke service, lk blijf mijzelf ontwikkelen door cursussen en trainingen te volgen. Ik wil het beste van het beste voor mijn klanten.

Gespecialiseerd in:

– Krullend haar

– Beschadigd haar

 

Bent u in Soest op zoek naar deskundig haaradvies? Loop dan zeker eens langs aan de Van Weedestraat. De koffie staat altijd voor u klaar, Wij zijn van dinsdag tot zaterdag geopend. Hopelijk tot snel.

 

Liefs Wendy